måndag 30 augusti 2010

Måndag

idag har jag varit i skolan, fick åka hem tidigare för Alicia har blivit sjuk :( å Engla med nu på kvällen men de är efter 1 ½ års sprutan, skulle ju komma en vecka senare... Stackarna har 39 graders feber :( Lider med mina hjärtan...

Har lagat god mat idag, fläskfilé hasselbackspotatis och kantarell sås.. Köpte faktiskt färska kantareller på willys å fasen va gott de var.. måste ut i skogarna å leta här runt Örsjö, annars har jag å mattias ett ställe men de ligger ju en bit bort å nu när vi inte har bil så kan vi ju inte ta oss dit..

Räkningarna är betalda, maten för månaden är inhandlad.

xoxo

1 kommentar:

Madde sa...

En kompis till mig hade läst att vi i väst världen är mer deppade på grund av att vi får mat här, att kroppen inte är skapt för att inte svälta och därför när vi får äta oss mätta så tar hjärnan över och hittar saker som får oss att må dåligt, sen ska det. Sen i Sverige är också många deppade på grund av dåligt med sol. Solen ger någon form av hormon som gör oss lyckliga, men iom bristen av sol stora delar av året mår folk psykiskt här. Tycker det låter väldigt logiskt.

 
gästbok och besöksräknare